Yksityiset radiot tyytyväisiä uuteen toimilupakauteen

kirjoittanut

kategoriassa

RadioMedia-logoSuomen yksityisten radioiden edunvalvonta- ja markkinointiliitto RadioMedia on tyytyväinen valtioneuvoston myöntämiin radiotoimilupiin vuosiksi 2012–2019. Valtioneuvosto myönsi kaupallisten radioiden toimiluvat torstaina 17. helmikuuta. Suurin osa nykyisistä radioista saa jatkaa toimintaansa myös uudella lupakaudella.

– Kahdeksan vuotta kestävä kausi on hieno osoitus siitä, että Suomessa tehdään pitkäjänteistä toimilupapolitiikkaa. Lähes kaikki nykyiset radiokanavat saavat jatkaa ja ne pystyvät nyt kehittämään toimintaansa entisestään, RadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möller toteaa.

– Näillä hyvillä päätöksillä suomalaisille pystytään tarjoamaan entistä monipuolisempaa radiosisältöä. Bassoradion ja Radio Nostalgian laajeneminen valtakunnalliseksi on erityisen hieno asia. Jatkossa monia kanavia pystyy lisätaajuuksien ansiosta kuuntelemaan myös useammilla paikkakunnilla, Möller sanoo.

Mediamonitori