Uudet luvat tuovat Radio Cityn takaisin Helsinkiin

kirjoittanut

kategoriassa

Radio City -logoRadio City palaa pääkaupunkiseudun radiotaajuudelle ensi vuonna. Alkuperäinen Radio City aloitti vuonna 1985, jonka jälkeen se koki monia muodonmuutoksia. Radio City on mediakonserni SBS Finlandin omistuksessa. Asema on lähettänyt viime aikoina pelkästään netissä. Parin viime vuoden aikana sillä on ollut tilapäinen ohjelmistolupa pääkaupunkiseudulle.

Radio City tulee liittymään osaksi SBS:n Cityradiot-paikallisradioketjua, joka toimii suurimmissa kaupungeissa. Radio Cityä voi kuunnella Helsingissä vuodesta 2012 lähtien alustavien suunnitelmien mukaan taajuudelta 99,4 MHz. Tällä hetkellä  taajuudella lähettää Radio Nostalgia, jonka kuuluvuusalue laajenee ensi vuoden alussa useisiin kaupunkeihin. Samalla Nostalgian taajuus vaihtuu pääkaupunkiseudulla.

Mediamonitori


Kommentit

4 vastausta artikkeliin “Uudet luvat tuovat Radio Cityn takaisin Helsinkiin”

 1. Mediafani avatar
  Mediafani

  Radio Rock saisi antaa tilaa Citylle, huomattavasti parempi kanava. Rockilta tulee vain nykyroskaa, Cityltä taas paljon muutakin.

 2. Hyvä että City sai toimiluvan mielummin kuuntelen Cityä, kuin Rockia, mutta City olisi saanut tulla jo aikaisemmin tällä taajudelle (99,4 Mhz Nostalgia).

 3. Otto Metsähukala avatar
  Otto Metsähukala

  Myös omaan makuuni Cityradio-ketjun asemat sopivat paljon paremmin kuin Radio Rock. Hyvä, että myös pääkaupunkiseutu saa Cityn takaisin 🙂

 4. 🙂
  Saa nähdä mitä muutosta radio City tuo vaativalle stadilaisille.