Radio Nostalgia starttaa 11. helmikuuta

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Nostalgia -logoUusi pääkaupunkiseudulla kuuluva paikallisradio Nostalgia aloittaa lähetykset helmikuussa. Radio Nostalgia soi helmikuun 11. päivästä alkaen taajuudella 99,4 MHz. Uusi radio suuntaa ohjelmansa yli 50-vuotiaille pääkaupunkilaisille, joille ei ole tarjolla omaa radiokanavaa. Uuden interaktiivisen monimediakanavan sisältö käsittelee kohderyhmää kiinnostavia alueita, kuten hyvinvointia, taloutta, kulttuuria, matkailua ja muita ajankohtaisia aiheita.

Radio Nostalgiassa tullaan kuulemaan pääasiassa 60- ja 70-luvun musiikkia, mutta mukaan mahtuu hittejä myös 50- ja 80-luvuilta. Radion taustalla on NRJ Finland Oy, jolle valtioneuvosto myönsi paikallisradioluvan viime marraskuussa.

Tuore radiotulokas julkistaa ohjelmistonsa ja juontajansa 10. helmikuuta.

Mediamonitori