Järviradio Pirkanmaa laajenee Tampereelle

kirjoittanut

kategoriassa

Järviradio-logoHämeenkyrön ja Parkanon ympäristössä lähetykset aloittanut Järviradio laajentaa kuuluvuuttaan Tampereelle. Lähetykset alkavat tällä viikolla taajuudella 100,5 MHz. Kyseessä on tekninen radiolupa, jossa suurin sallittu teho on 50 wattia. Luvanhaltija on Hämeenkyrössä vaikuttava Kyrösjärven seudun paikallisradioyhdistys ry, joka tekee yhteistyötä Järviradion kanssa. Aiemmin yhdistys lähetti Kyrösradion ohjelmaa.

Järviradion lähetysten lisäksi taajuudelta kuullaan Hämeenkyrössä tuotettua paikallisohjelmaa. Kanavan virallinen toiminimi on Järviradio Pirkanmaa. Se kuuluu myös Hämeenkyrössä taajuudella 94,5 MHz ja Parkanossa taajuudella 99,6 MHz.

Paikallisradioyhdistyksestä arvellaan, että lähetinasennukset saadaan tehtyä Pyynikin näkötornissa tämän viikon aikana. Paikallisohjelmien määrä tarkentuu, kunhan kaikki taajuudet on saatu käyttöön.

Järviradion ohjelmapäällikkö Markku Mäenpää on tyytyväinen siihen, että Järviradio alkaa kuulua Tampereen seudulla. Mäenpää uskoo Järviradion saavuttavan noin kymmenen prosentin kuunteluosuuden Pirkanmaalla ja Kankaanpäässä.

Mediamonitori