SuomiTV panostaa uutistoimintaan ja raveihin

kirjoittanut

kategoriassa

SuomiTV-logoValtakunnallinen tv-kanava SuomiTV vahvistaa päivittäistä uutistoimintaansa. SuomiTV pidentää kello 20 lähetettävän uutispakettinsa 15 minuuttiin. Samalla suorat uutis- ja ajankohtaislähetykset lisääntyvät, kun uutisstudiosta lähetetään keskiviikkoisin suorien uutislähetysten lisäksi lähes kaksi tuntia ravi-iltaa.

Kanavalta tulee vuoden aikana yli 260 ravilähetystä yhteistyössä Fintoton kanssa. Keskiviikkoisin lähetettävän liki kaksituntisen Vermon suoran ja Vihjevartin lisäksi lähetetään neljä kertaa viikossa puolituntinen Ravi-ilta.

– Uutistoiminta on olut SuomiTV:lle sen perustamisesta alkaen vahva panostamisalue. Lähetämme uutis- ja ajankohtaisohjelmia vuoden jokaisena päivänä. Olemme pieni toimitus, mutta sitäkin joustavampi, tehokkaampi ja nopea reagoimaan, kertoo SuomiTV:n vastaava päätoimittaja Tomi Lindblom.

SuomiTV lähettää arkipäivisin tulevien uutisten ja säälähetysten lisäksi viikonloppuisin Viihdeuutiset sekä Uutisviikko-nimiset lähetykset. Helmikuussa käynnistyy myös usean kerran viikossa tuleva Maailman ympäri -ohjelma, joka luo katsauksen sellaisiin ulkomaanaiheisiin, jotka eivät ole yltäneet päivän uutislähetyksiin.

Maanantaista 10. tammikuuta alkaen SuomiTV lähettää antenniverkon kanavanipussa A. Muutoksen myötä kanavan näkyvyysalue laajenee koko Suomeen. Järjestelyn taustalla ovat uudet ohjelmistoluvat, jotka valtioneuvosto myönsi viime syksynä.

Mediamonitori