YleX:lle musiikin uutuusojelmia ensi vuonna

kirjoittanut

kategoriassa

YleX-logoYleX:n iltoihin tulee ensi vuonna uusia musiikkiohjelmia. Luvassa on tunnetta ja tarinoita, kotimaisten ja ulkomaisten DJ:den mixtapeja ja genrerajoja rikkovaa musiikkijournalismia, kanavan sivuilla luvataan. Paluun taajuudelle tekee myös kaivattu YleX Toiveet. Uusia ohjelmia sijoitetaan muun muassa arki-iltoihin kello 20-22 välille.

YleX:n perjantai-illoissa kello 22-24 lähtölaukauksen viikonlopulle antaa elektronisen musiikin erikoismies DJ Orion. Keskiviikkoiltoja vietetään jatkossa YleX:llä Perttu Häkkisen seurassa. Pikkulauantain ratoksi Perttu tarjoaa musiikin viimeisimmät ja erikoisimmat äänet. Tiistai-illat omistetaan musiikille ja tarinoille sen takana – rajoista viisveisaten. Seremoniamestarina häärää Erno Kulmala.

YleX Toiveet tekee odotetun paluun lauantai-iltoihin. Ohjelma lähetetään kello 18-20. Toiveita toteuttaa toimittaja Bikka Puoskari.

YleX:n Venla Kokkonen ja Toni Laaksonen vievät vieraansa kaksituntiselle Uuden musiikin löytäretkelle. Jokainen vieras saa henkilökohtaisesti räätälöidyn biisilistan, jonka parissa testataan millaisia ajatuksia tämän päivän rock-, pop- tai rap-musiikki heissä herättää. Uuden musiikin löytöretki on uudella ohjelmapaikalla sunnuntaisin kello 10-12.

Mediamonitori – YleX