Kanavanippu C:lle lisää täytelähettimiä

kirjoittanut

kategoriassa

Digita-logoDigita laajentaa kanavanippu C:n näkyvyyttä 92 täytelähettimellä. Kaupallisia ja maksukanavia sisältävän kanavanipun näkyvyys laajenee joulu-tammikuun aikana eri puolilla Suomea. Joulukuun alussa Digita käynnistää lähetykset pääasiassa Keski- ja Itä-Suomessa sijaitsevilla lähetinasemilla. Tammikuussa C-nipulle tulee lisää uusia lähetysalueita. Tarkempia tietoja näkyvyyden laajenemisesta saa Digitan sivuilta.

C-kanavnipussa lähettävät ilmaiskanavat Nelonen Sport, The Voice TV / TV Viisi, Klubi.tv ja Iskelmä /Harju & Pöntinen sekä maksulliset kanavat Nelonen Sport Pro, Canal+ First, Canal+ Hits, Canal+ Sport 1, Canal+ Sport 2, Disney Channel ja Digiviihde. Kanavien saaminen näkymään uusilta täytelähetinasemilta edellyttää vastaanottimien kanavahaun tekemisen uudelleen. Jotkut vastaanottimet saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä.

Mediamonitori – Digitv.fi