Jouluradio ja JouluRauma aloittavat lähetykset

kirjoittanut

kategoriassa

Toivontuottajien Jouluradio lähettää ohjelmaa ensimmäisestä adventista tapaninpäivään netissä ja useilla ULA-taajuuksilla eri puolilla Suomea. Helsingin, Espoon ja Vantaan evankelis-luterilaisten seurakuntien mediatoimitus Toivontuottajat luotsaa Jouluradiota kahdeksatta kertaa. Jouluradion taajuuksilla soi 27.11. saakka Radio Toivo, joka jatkaa taajuuksilla myös tapaninpäivästä loppiaiseen.

Jouluradio laajenee tänä vuonna useille uusille kuuluvuusalueille, esimerkiksi Länsi-Uudellemaalle, Hämeenkyröön ja Satakuntaan sekä Joensuuhun.  Kanavaa voi kuunnella myös lukuisilla kaapelitaajuuksilla.

Rauman seudun oma joulunajan erikoiskanava JouluRauma aloittaa lähetykset lauantaina 27. marraskuuta taajuudella 97,3 MHz. JouluRauma lähettää tapaninpäivään joulumusiikin parhaimpia klassikoita, koti- ja ulkomaisia uutuuksia sekä raumalaisten kuorojen ja artistien levyttämiä joulukappaleita. Ohjelmaa tuottaa myös Rauman seurakunta. Joulun jälkeen taajuus palaa Radio Ramonan käyttöön.

Mediamonitori – Toivontuottajat , Radio Ramona