Dorozhnoe Radiolle lisätehoa talveksi

kirjoittanut

kategoriassa

Venäjänkielinen Dorozhnoe Radio jatkaa lähetyksiä tilapäisillä ohjelmistoluvilla. 6.12. alkaen 5. maaliskuuta saakka Doroznoe Radio lähettää seuraavilla taajuuksilla ja lähetystehoilla: Helsinki 89,7 MHz (100 W), Kerimäki (Savonlinna) 87,7 MHz (1 kW), Kouvola 94,4 MHz (500 W), Lappeenranta 100,0 MHz (200 W) ja Porvoo 107,9 MHz (50 W, vain tekninen radiolupa). Syksyn ajan asema on lähettänyt 50 watin tehoilla.


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Dorozhnoe Radiolle lisätehoa talveksi”

  1. Kuuntelija avatar
    Kuuntelija

    Heippa vaan. Olisin halukas tietämään, että mitenkäs tässä ohjelmistolupa-asiassa on Dorozhnoe Radion kohdalla käynyt. Pariin päivään ei nimittäin ole mitään kuulunut ja on jo ikävä, kun niin mukavasti päivää piristää tuo radio. 😉
    Kiitos.

  2. Sepe 454 avatar

    Hei!

    Samaa tiedustelisin minäkin venäläiseen iskelmään kovasti tykästyneenä. Dorozhnoe-Radio hiljeni viikonloppuna, onkohan jatkoa luvassa?

    Kiitos!

  3. Tero Toivonen avatar
    Tero Toivonen

    Toistaiseksi ainoa tieto on, että aseman tekniset radioluvat ja lyhytaikaiset ohjelmistoluvat ovat päättyneet. Asema haki pitkäaikaista lupaa vuoden 2012 alusta alkaen, mutta haetut taajuudet myönnettiin niiden nykyiselle haltijalle Radio Sputnikille.

    Pyrimme selvittämään Dorozhnoe Radion jatkosuunnitelmat Suomessa.