SWR talvitauolle joulukuussa

kirjoittanut

kategoriassa

SWR-logoKerran kuukaudessa lyhyt- ja keskipitkillä aalloilla lähettävä Scandinavian Weekend Radio (SWR) pitää viiden kuukauden lähetystauon joulukuusta alkaen. Joulukuun neljäntenä päivänä kuultavan lähetyksen jälkeen Virroilta lähettävä SWR on seuraavan kerran aalloilla ensi toukokuussa. SWR on lähettänyt paria poikkeusta lukuun ottamatta joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina sekä viime vuosina myös juhannuspäivänä.

SWR kertoo tiedotteessaan, että tuleva talvikausi tullaan käyttämään radiolaitteiston huoltoon ja henkilökunnan virkistäytymiseen. Ensi kesäksi suunnitellaan ensimmäistä kertaa kaksipäiväistä juhannuslähetystä sekä muita muutoksia, jotka ovat mahdollisesti nähtävissä aseman kotisivuilla jo ennen toukokuun lähetystä.

Scandinavian Weekend Radion taustalla on Vaihtoehtoisen radiotoiminnan tukiyhdistys ry. SWR:n lyhytaaltotaajuuksia ovat 5980 kHz, 6170 kHz, 11690 kHz ja 11720 kHz. Keskiaalloilla asema kuuluu taajuudella 1602 kHz.

Mediamonitori