Nuotta-taajuus viikoksi Turun radiotaivaalle

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Dei -logoRadio Dein ja kristillisen nuortenmedia Nuotta.comin yhteinen nettiradio Nuotta-taajuus lähettää viikon ajan Turun alueella taajuudella 100,5 MHz. Lähetykset alkavat maanantaina 15. marraskuuta ja jatkuvat tiistaihin 23. marraskuuta saakka. Nuorille suunnattu Nuotta-taajuus on kuunneltavissa koko Suomessa internetyhteyden välityksellä. Nuotta-taajuus tuottaa ohjelmaa koko viikonlopun Turun Maata Näkyvissä -festareilta 19.-21.11.

Nuotta-taajuus -internetradio käynnistyy kahdessa osassa. Maanantaina 15. päivä kanava avataan poikkeuksellisesti viikoksi Turun seudulle ULA-taajuudelle. Myöhemmin perjantana 19.11. kanava aukeaa omalle paikalleen verkkoon ja on löydettävissä www.nuotta.com -osoitteesta.

Nuotta-taajuus tuottaa ohjelmaa paikanpäältä Turusta koko Maata Näkyvissä -festariviikonlopun. Ohjelmassa on kuultavissa useita konsertteja, artistihaastatteluja, festaritunnelmaa  sekä tietenkin laadukasta gospelmusiikkia. Nuotta-taajuuden studio sijaitsee Turkuhallin 5. kerroksen käytävällä.

– Koska Radio Dein pääkohderyhmä on 35­-55 -vuotiaat, voimme Nuotta-taajuuden avulla palvella paremmin nuoria, toteaa Radio Dein päätoimittaja Kirsi Rostamo.

Nuotta-taajuus toimii yhdessä uudistuvan Nuotta.com -verkkopalvelun kanssa ja se toteutetaan EU:n Youth In Action -nuorisotoimintaohjelman avustuksella.

Radio Dei on Suomen ainoa kristillinen radioasema ja maamme tunnetuin kristillinen media. Kansallisen radiotutkimuksen mukaan kanavaa kuuntelee viikoittain 70 000 – 200 000 ja päivittäin 75 000 – 100 000 suomalaista.

Mediamonitori