Nettiradio Nuotta-taajuus käynnistää lähetykset

kirjoittanut

kategoriassa

Nuotta Median tuottama uusi nuorille suunnattu kristillinen internetradio Nuotta-taajuus aloittaa lähetykset 19. marraskuuta. Gospelia ympäri vuorokauden lähettävän nettiradion toteuttamisesta vastaavat Nuotta ja Radio Dei. Uusi radio käynnistyy Turussa pidettävillä Maata näkyvissä -festivaaleilla. Radion ohjelmistoon kuuluvat musiikin lisäksi nuortenohjelmat ja raamatunopetus.

Nuotta-taajuus on Suomen ensimmäinen kellon ympäri gospelia soittava radiokanava. Sen ohjelmia tekevät nuoret. Monimediallisesti toteutettu Nuotta Media käsittää Nuotta-lehden, uutisblogi Nuotta.comin ja Nuotta-TV:n, jonka ohjelmia on nähtävissä YouTubessa ja kristillisellä TV7:llä. Nuotta-taajuus on myös nuortenohjelma, joka kuuluu Radio Dein taajuudella keskiviikkoisin.

Mediamonitori – Nuotta