SceneSat sinkoaa avaruusteeman radiotaajuudelle

kirjoittanut

kategoriassa

Ruotsalaisen SceneSat Radion Alternative Party 2010 -tapahtumasta tuottamat lähetykset kuuluvat ensi viikonlopun ajan pääkaupunkiseudulla taajuudella 103,1 MHz. SceneSat lähettää Helsingin Kaapelitehtaalla pidettävältä kymmenenneltä digitaalisen kulttuurin festivaalilta 22.-24.10. välisenä aikana. Radion ohjelmistossa on tapahtumaan liittyviä haastatteluja ja suoria konserttilähetyksiä sekä musiikkia. Lähetykset kuuluvat myös netissä.

Tämänvuotisen tapahtuman teema avaruus tulee esille paitsi SceneSatin lähetyksissä myös toisen Alternative Partylta lähettävän aseman ohjelmistossa. Suomalainen MuroRadio on mukana tapahtumassa lähettäen ohjelmaa netissä. Lisäksi Alternative Partyn tapahtumia päivitetään reaaliajassa YouTubeen.

SceneSat Radion lähetintekniikasta vastaa radioamatöörien Radio Hami ry.

Alternative Party on Alternative Party ry:n järjestämä digitaalisen kulttuurin festivaali ja tietokoneharrastajien tapaamispaikka. Tapahtuma kokoaa yhteen ohjelmoijien, visualistien, muusikkojen, suunnittelijoiden ja tutkijoiden kaltaisia digikulttuurin tulenkantajia ja intohimoisia harrastajia.

Alternative Party ry:n tavoitteena on tukea, ylläpitää ja kehitää mediataiteen ja erityisesti demojen tilaa ja tunnettavuutta Suomessa ja kansainvälisesti.

Mediamonitori