Drive in -elokuvien äänet taajuudelta 87,6 MHz

kirjoittanut

kategoriassa

Kolmen eteläpohjalaisen nuorisoseuran pihat täyttyvät autoista lokakuussa, kun paikoille pystytetään kuhunkin yhdeksi illaksi drive in -elokuvateatteri. Kiertueen tuottavat työryhmä Kristiina Aatsinki ja Pekka Pohjoispää yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseuran kanssa. Tapahtuman tuottamiseen on saatu apuraha Etelä-Pohjanmaan Kulttuurirahastolta. Elokuvaesitysten äänet kuuluvat autoradioista Etelä-Pohjanmaan alueella taajuudella 87,6 MHz.

Elokuvien esityspaikoiksi valikoituivat Munakan Nuorisoseura Ilmajoella perjantaina 8.10. kello 20,  Ylihärmän Nuorisoseura Takala Ylihärmässä lauantaina 9.10. kello 20 ja Haapakosken Nuorisoseura Lapualla lauantaina 16.10. kello 20.

Työryhmän tavoitteena on saada ihmiset kerääntymään välillä pois keskustoista ja löytämään viihtymismahdollisuuksia myös kyliltä. Pääkohderyhmänä työryhmän ajatuksissa olivat kunkin alueen nuoriso, joita toivotaan tavoitettavan tapahtuman ohjelmistovalinnoilla. Kyseessä ei kuitenkaan ole nuorisotapahtuma, vaan koko perheelle suunnattu autoelokuvaelämys, johon tervetulleita ovat niin mopoautot, amerikanraudat kuin perheautotkin.

Radiolähetyksen tuottaa Kevyt Kanava Oy. Lähetin on Lapuan Simpsiönvuorella Kevyt Kanavan mastossa.

Mediamonitori