Jääkiekkoradiot jälleen listattu

kirjoittanut

kategoriassa

Syksy tuo jääkiekon SM-liigan ja Mestiksen otteluselostukset usean radion ohjelmistoon. Mediamonitori ja sen edeltäjä ovat koonneet liigakausien kynnyksellä kaikki jääkiekkoa selostavat radiot yhteen taulukkoon, joka on palvellut jääkiekosta kiinnostuneita radionkuuntelijoita. Samanlainen listaus on jälleen toteutettu Mediamonitorin Fakta-osiossa.

Taulukkoa päivitetään kauden aikana tarpeen mukaan. Mukana ovat SM-liigapelejä selostavien radioiden lisäksi kaksi Mestistä selostavaa asemaa. Erityisesti Pohjois-Karjalassa kuuluva Iskelmä Rex on lisännyt selostusten määrää viime kaudesta. Keväällä Mestis-mestaruuden voittaneen Jokipoikien vieraspelien selostajana jatkaa Lauri Hyvönen.

Lista jääkiekkoa selostavista radioista on täällä.

Mediamonitori