Anvian tv-lähetykset Digitan verkossa

kirjoittanut

kategoriassa

Anvia-logoAnvia TV Oy ja Digita ovat sopineet Digitan maanpäällisen lähetysverkon käytöstä antenni-tv:n kanavanipuissa F ja HD3. Anvia TV on valmis käynnistämään tv-lähetykset tv-kanavien toivomassa aikataulussa, tarvittaessa jopa loppuvuodesta tai viimeistään vuoden 2011 alkupuolella. Valtioneuvosto myönsi näiden kanavanippujen toimiluvat Anvialle huhtikuussa 2010.

Molemmat toimiluvat ovat voimassa vuoden 2016 loppuun. Kanavanipun F toimilupa on valtakunnallinen, ja kanavanippu HD3:n näkyvyysalue ulottuu lännessä Hankoon ja Salon itäpuolelle, pohjoisessa Hyvinkäälle ja Mäntsälään sekä idässä Porvooseen. Kummassakin kanavanipussa voidaan lähettää sekä teräväpiirtolähetyksiä että nykyisiä standardilähetyksiä.

Anvia TV Oy on osa viestintä- ja tietoteknologiayhtiö Anvia Oyj:tä, jonka juuret ovat Vaasan Läänin Puhelin Oy:ssä.

Mediamonitori