Naisten jalkapallon MM-karsinta Ålands Radiosta

kirjoittanut

kategoriassa

Ålands Radio -logoÅlands Radio selostaa keskiviikkoiltana Maarianhaminassa pelattavan jalkapallon naisten MM-karsintaottelun Suomi-Slovenia. Wiklöf Holding Arenalla kello 19 alkavan ottelun selostaa Owe Sjöblom, ja ottelu on kuultavissa Ålands Radion taajuudella 91,3 MHz sekä netissä. Selostus alkaa kello 18.55.

Ahvenanmaan julkisenpalvelun radioasema Ålands Radio on selostanut maakunnan liigajoukkueiden otteluja jo usean kauden ajan. Tällä kaudella Veikkausliigassa pelaavan IFK Mariehamnin vieraspelejä ja Naisten liigassa pelaavan Åland Unitedin vieraskamppailuja on lähetetty valikoiden. Taustalla on radioyhtiön säästökuuri, joka uhkasi lopettaa selostukset kokonaan. Selostuksia on kyetty jatkamaan sponsorien avustuksella.

Lisätietoa kotimaan pääsarjajalkapalloilun radioinneista on Mediamonitorin jalkapallo-osiossa.

Mediamonitori