TV-ohjelmistoluvilla 16 hakijaa

kirjoittanut

kategoriassa

Liikenne- ja viestintäministeriö -logoKanavanippuihin B, C ja E jaossa olevia ohjelmistolupia hakee kuusitoista hakijaa. Määräaikaan mennessä lupahakemuksen jättivät muun muassa MTV Oy, Family Channel Oy, Sanoma Entertainment Oy ja URHOtv Oy. Valtioneuvosto myöntää kuhunkin kanavanippuun yhden toimiluvan, joka on voimassa vuoden 2016 loppuun.

Hakijoiden joukossa ovat edellä mainittujen yhtiöiden lisäksi Discovery Communications Europe Limited, Eurosport S.A., Fiamax Oy, MTV Networks Europe, National Geographic Channel Europe Limited, Nickelodeon International Limited, Nonstop Television AB, SBS Finland Oy, The Walt Disney Company Limited, Travel Channel International Limited, Tuotantoyhtiö Elämä kanavalla ja Turner Broadcasting System Europe Limited.

Mediamonitori