Hämeenlinna Radio KLF:n uusin etappi

kirjoittanut

kategoriassa

Radio KLF -logoKesän ajan kolmessa kaupungissa kuuluva tanssimusiikkiradio KLF lähettää syyskuusta alkaen myös Hämeenlinnassa, Tampereella ja Jyväskylässä. Radio KLF on saanut Viestintävirastolta luvan toimia kolmen kuukauden ajan kuudessa kaupungissa. Luvat tulevat voimaan 1.9. alkaen. Kesätaajuuksista Helsinki, Turku ja Oulu jatkavat pienemmällä teholla syyskuussa.

Radio KLF on ollut vuosien ajan äänessä useilla lyhytaikaisilla radioluvilla. Asema on tämän kesän ajan puuttunut tamperelaisten ja jyväskyläläisten radioista, vaikka aikaisempina kesinä lähetyksiä on ollut näissä kaupungeissa. Oulussa KLF aloitti kesäkuun puolivälissä. Täysin uutena paikkakuntana tulee lähetysverkkoon Hämeenlinna, jossa lähetin käynnistetään syyskuun aikana.

Radio KLF kuuluu Jyväskylässä Suomen MM-rallin aikana 29.7.-1.8. taajuudella 96,8 MHz (500 W). Asema ei kuitenkaan lähetä Jyväskylässä elokuussa.

Mediamonitori