Suviseurojen radio yli 30 taajuudella

kirjoittanut

kategoriassa

Pohjois-Karjalan Liperissä pidettävät Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) suviseurat lähetetään jälleen radiossa ja netissä. Suviseuraradio kuuluu 32 taajuudella ympäri Suomen 1.-5. heinäkuuta. Radion taajuudet on listattu osoitteeseen http://suviseurat.fi/2010/Fi:Seuraradio. Suviseurojen ohjelmaa lähetetään myös Lounais-Lapissa kuuluvan Radio Pron taajuudella 92,0 MHz.

Seuraradiokanava avautuu torstaina 1.7. kello 12.00 ja sulkeutuu maanantaina 5.7. noin kello 20.00. Lähetyksiä on torstaina kello 12-24, perjantaista sunnuntaihin kello 6-24 ja maanantaina kello kuudesta alkaen.

Suviseuraradion tärkein tehtävä on seurapuheiden välittäminen. Seurojen väliajoilla radio lähettää toimitettua ohjelmaa. Ohjelmat taustoittavat sekä seuratapahtumaa että vanhoillislestadiolaisten kristittyjen elämää tänä aikana.

Suviseuraradio on toiminut vuodesta 1994. Ohjelma on pysynyt pääpiirteissään samanlaisena koko ajan. Radion työtä organisoi SRK:n radiotoimikunta apunaan suviseurojen radioryhmä. Se johtaa noin 90 hengen radiotoimitusta, josta osa on media-alan opiskelijoita, pieni osa tiedotusammattilaisia ja valtaosa harrastajia.

Suviseuraradion lisäksi seuroja välitetään YLE Radio 1:n kautta sunnuntaina kello 18-19. Lisäksi seurapuheet välittyvät tapahtuma-alueelle suomeksi ja kuudella muulla kielellä. Eri kieliä varten on varattu viisi taajuutta.

Mediamonitori