Kyrösradio lisää tehoa kesän ajaksi

kirjoittanut

kategoriassa

Kyrösradio-logoTeknisillä radioluvilla vuoden ajan lähettänyt Kyrösradio toimii kesä-elokuun ajan Viestintäviraston myöntämällä lyhytaikaisella ohjelmistoluvalla. Lupa sallii 200 watin lähetystehon, jonka Kyrösradio ottaa käyttöön kesäkuun alussa päätaajuudellaan 100,5 MHz. Nykyinen suurin sallittu teho on 50 wattia.

Kyrösradio juhlistaa yhden vuoden mittaista taivaltaan ottamalla suuremman lähetystehon käyttöön. Kyseessä on samalla kuuluvuusalueen kartoittaminen. Kyrösradio on tähän saakka kuulunut Hämeenkyrön Kyröskosken ympäristössä muutamien kymmenien kilometrien säteellä.

Hämeenkyrön taajuuden lisäksi Kyrösradiolla on lähetin Voionmaan opistolla Ylöjärvellä. Tämä 50 watin teknisellä radioluvalla lähettävä asema toimii taajuudella 94,5 MHz.

Kyrösradion tavoitteena on jatkaa syksyllä teknisten lupien turvin.

Mediamonitori