Lomaradio aloittaa vappuna viidessä kaupungissa

kirjoittanut

kategoriassa

Lomaradio-logoViime kesänä pääkaupunkiseudulla kuulunut Lomaradio palaa radiotaajuuksille vappuna. Lomaradio kuuluu Helsingin lisäksi Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Lahdessa. Asema lähettää teknisellä radioluvalla, joka on voimassa heinäkuun loppuun saakka. Kanavan tavoite on saada jatkoaikaa luvalle, jolloin radio olisi äänessä syyskuulle asti.

Lomaradio soittaa vanhoja ja vähän tuoreempiakin iskelmäsäveliä ja tarjoaa tämän lisäksi artistihaastatteluja, tunnelmia tanssipaikoilta ja huumoriohjelmia. Viime kesänä huippusuosion saavuttaneen kesäradion toimittajiin kuuluvat muun muassa Heikki Kahila, Harri Saksala, Susanna Heikki ja kansanedustaja Mikko Alatalo. Tekijäjoukossa ovat lisäksi mukana Sävelradion vanhat juontajat Markus Parkkinen, Tuomas Tanner ja Lasse Finska.

Lomaradio lisää jonkin verran toimitettujen osuuksien määrää viime kesään verrattuna. Uutena aloittaa Tuomas Tannerin juontama aamulähetys, johon kuulijat voivat osallistua lähettämällä sähköpostia studioon. Mikko Alatalon iltaohjelma Iltatähti pureuduttaa kuulijat 1970-luvun hitteihin ja tapahtumiin. Lisäksi Lomaradiossa kuullaan Markus Parkkisen toimittamaa Kesävieras-sarjaa, ja aseman huumoriohjelmissa seikkailevat G. Pula-Aho, Spede ja Reinikainen.

Radioaseman taustalla on riihimäkeläinen Extra Viihde Oy. Kanavan ohjelmapäällikkönä toimii Jami Kananen. Lomaradio lähettää myös netissä osoitteessa www.lomaradio.fi.

Mediamonitori