Ylen Klassisella laaja kirkkomusiikkitarjonta pääsiäisenä

kirjoittanut

kategoriassa

YLE-logoYLE:n digitaalinen klassisen musiikin kanava Ylen Klassinen lähettää runsaasti kirkkomusiikkia pääsiäisenä. Ohjelmistossa ovat muun muassa Beethovenin oratorio Kristus Öljymäellä kiirastorstaina, J. S. Bachin Matteus-passio lauantaina 3.4. ja Pergolesin Stabat Mater ensimmäisenä pääsiäispäivänä. Pitkäperjantain myöhäisilta huipentuu Richard Wagnerin kolminäytöksiseen musiikkidraamaan Parsifal, jonka päätehtävissä laulavat tenori Plácido Domingo ja sopraano Jessye Norman.

Ylen Klassinen soi 24 tuntia vuorokaudessa. Kanava kuuluu internetissä osoitteessa http://yle.fi/klassinen sekä kaikkien digitelevisioiden ja -sovittimien kautta. Analogisesti Ylen Klassista voi kuunnella joka päivä kello 23.10 alkaen YLE Radio 1:n taajuudella. Ylen Klassisen tarkat ohjelmatiedot ovat osoitteessa http://ohjelmat.yle.fi/ylenklassinen/ohjelmatiedot. Lisäksi poimintoja ohjelmatiedoista on YLE:n teksti-tv:ssä.

Mediamonitori