SWR perui maaliskuun lähetyksen

kirjoittanut

kategoriassa

SWR-logoJoka kuukauden ensimmäisenä lauantaina Virroilta lähettävä Scandinavian Weekend Radio on joutunut perumaan maaliskuun lähetyksen. Syynä on radion studiotiloissa joulukuussa tapahtunut vesivahinko, jota korjataan parhaillaan. Korjaustöiden ajaksi purettu studio rakennetaan kokonaan uudelleen. SWR aikoo olla seuraavan kerran äänessä 3. huhtikuuta. SWR kuuluu lyhytaalloilla ja keskipitkillä aalloilla taajuudella 1602 kHz.

SWR on lähetyksen peruutuksesta huolimatta julkaissut podcasteja uutisohjelmistaan. SWR Mediamonitori -lähetyksen lisäksi sivuilta voi ladata kuunneltavaksi Virrat tänään -ajankohtaislähetyksen sekä Rick Randomin toimittamat piraattiradiouutiset. Lisäksi SWR:n kuvagalleriaan on lisätty tuoreita kuvia asemarakennuksen remontista.

Mediamonitori