Ralliradio käynnistyy Mikkelissä perjantaina

kirjoittanut

kategoriassa

Rallin SM-sarjaan kuuluvaa Vaakuna-Rallia seuraava Ralliradio starttaa lähetykset Mikkelissä perjantaina. Ralliradio kuuluu noin 20-30 kilometrin säteellä Mikkelistä taajuudella 105,3 MHz. Lähetykset tuottaa Mikpolis Oy, jonka tiloissa radioasema toimii. Asema lähettää toimitettua ohjelmaa lauantaina kello 18 saakka.

Ralliradion studioisäntänä toimii moottoriurheilutoimittaja Tomi Tuominen. Studiossa vierailee lähetyksen aikana mielenkiintoisia rallivieraita. Studio-osuuksien ohella erikoiskokeilta kuullaan suoria raportteja, joita toimittaa kolme toimittajaa. Perjantaina ohjelmassa on kilpailun tiedotustilaisuuden suora radiointi.

Lähetyksiä voi kuunnella perinteisen radiovastaanottimen lisäksi netissä. Ammattikorkeakoulun opiskelijat palvelevat kisakeskukseen saapunutta ralliyleisöä tekemällä suoraa tv-lähetystä, joka välitetään alueelle pystytettävän videotaulun kautta.

Mediamonitori