SWR Mediamonitori: Iskelmät yhdelle tv-kanavalle

kirjoittanut

kategoriassa

Iskelmämusiikkiin keskittyvät tv-kanavat Iskelmä ja Iskelmä-TV Harju & Pöntinen lyövät hynttyyt yhteen lokakuun alussa. Iskelmä-radiokanavan valtakunnallista lähetystä rajoitetulla äänen- ja kuvanlaadulla lähettänyt SBS Finland saa lisää kanavakapasiteettia kanavanipussa C lyöttäytymällä samalle kanavalle lapualaisen Harju & Pöntisen kanssa. Luvassa on parempilaatuinen ääni yhdistettynä kuviin ja tekstiin.

Iskelmä lähettää uudella yhdistelmäkanavalla kello 6-18 ja Iskelmä-TV Harju & Pöntinen lopun ajasta. Alkuvaiheessa kanava näkyy kanavapaikoilla 51 ja 52, joista toinen jää myöhemmin pois käytöstä.

Scandinavian Weekend Radion SWR Mediamonitori kysyy SBS Finlandin varatoimitusjohtajalta, mitä uutta tavallinen katsoja näkee Iskelmän kanavalla ensi maaanantaista alkaen. Mediauutislähetys kuullaan ensi viikon aikana myös Radio Kankaanpään ja Kyrösradion taajuuksilla. Ohjelman tallenne tulee Mediamonitorin sivuille viimeistään ensi viikon alussa.

Mediamonitori