HIFK ja HIFK Radio lopettivat yhteistyön

kirjoittanut

kategoriassa

Jääkiekkojoukkue HIFK ja RK Entertainment Oy:n HIFK Radio ovat yhteisellä päätöksellä irtisanoneet yhteistyösopimuksensa. Kolmeksi vuodeksi tehty sopimus olisi ollut voimassa kauden loppuun. Sopimuksen purkauduttua RK Entertainment Oy:llä ei ole enää oikeutta käyttää Helsingin IFK:n nimeä toiminnassaan eikä lähettää selostuksia joukkueen otteluista.

– HIFK Radio ja nimenomaan sen ohjelmatoiminta on ollut IFK-faneille ja jääkiekon ystäville mieluista ja kohtuullisen suosion saavuttanutta. On suuri harmi, että joudumme toiminnan lopettamaan, kommentoi Oy HIFK-Hockey Ab:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen.

Toimitusjohtaja Risto Koskenkari RK Entertainment Oy:sta kertoi Mediamonitorille torstaina, että radiotoimintaa jatketaan laajennettuna Kiekkoradio-nimellä.

Mediamonitori – HIFK