YLE kohentaa kuuluvuuttaan Satakunnassa

kirjoittanut

kategoriassa

YLE-logoYLE Radio Suomen ja sen maakuntaradio Satakunnan Radion kuuluvuus vahvistuu Porin keskustassa uuden täytelähettimen ansiosta. Lähetys taajuudella 100,1 MHz käynnistyy keskiviikkona. Ennestään Satakunnan Radiolla on suurteholähettimet sekä Eurajoella (94,8 MHz) että Pyhävuorella (97,2 MHz).

– YLE Satakunnan Radion lähetyksissä on ollut eri puolilla Poria paikka paikoin häiriöitä, joista kuuntelijat ovat olleet yhteydessä sekä meihin että radioverkon omistajaan ja ylläpitäjään Digitaan. Nyt häiriöistä pääsee eroon vaihtamalle uudelle taajuudellemme. Mikäli lähetys on kuulunut tähän saakka häiriöittä, ei taajuudenvaihtoon ole mitään syytä, huomauttaa YLE Satakunnan päällikkö Sinikka Tuomi.

Kahdella taajuudella Satakunnassa tähän asti lähettänyt YLE Puhe saa puolestaan keskiviikkona lisätehoa taajuudelle 103,5 MHz, jonka myötä häiriöistä kärsinyt taajuus 107,7 MHz poistuu käytöstä.

Mediamonitori