Järviradio valloittaa Riihimäen

kirjoittanut

kategoriassa

Järviradion kuuluvuus laajenee Riihimäen seudulle lokakuun alussa. Järviradio aloittaa lähetykset Riihimäen keskustasta taajuudella 102,3 MHz. Kyseessä on tekninen radiolupa, joka on voimassa kolme kuukautta kerrallaan. Lupa alkaa 1. lokakuuta.

Järviradio jatkaa lähetyksiä teknisillä luvilla myös Helsingissä (105,5 MHz) ja Seinäjoella (91,8 MHz). Radiolla on vuoden 2011 loppuun asti voimassa olevat toimiluvat Keski-Suomeen ja Etelä-Pohjanmaalle. Muilla kuuluvuusalueilla kanava toimii lyhytaikaisilla luvilla.

Alajärvellä sijaitsevan päästudion lisäksi Järviradio käyttää eri ohjelmantekijöiden etästudioita. Kemistä tuotettava kantriohjelma Nashville Cafe lähetetään sunnuntaisin kello 15-17. Jyväskyläläinen Kyösti Ylikulju toimittaa yöradiota keskiviikkoisin kello 22:sta aamuneljään. Ylikulju on lähettänyt yöradio-ohjelmaa aiemmin myös vaihtoehtoradio Hearissa.

Järviradio välittää lisäksi kaupunginvaltuustojen kokouksia muun muassa Helsingistä ja Seinäjoelta.

Mediamonitori