Iistsport ja Tradio pääkaupungin aalloille

kirjoittanut

kategoriassa

Laajasalon opiston opetusradio Iistsport aloittaa lähetykset Helsingissä maanantaina 14. syyskuuta. Opiston urheilutoimittajakurssin äänitorvi lähettää ohjelmaa 14.-25.9. kello 15-21 taajuudella 102,4 MHz ja netissä. Laajasalolaiset ovat mukana myös lokakuussa taajuudella kuuluvan Tradion toiminnassa.

Arki-iltaisin Radio Iistsport tarjoaa myös eri lajien otteluselostuksia pääkaupunkiseudun areenoilta. Ohjelmassa ovat muun muassa jääkiekko-ottelut HIFK-SaiPa ja Jokerit-Lukko.

Kansanmusiikkiasema Tradio on äänessä 12.10.-1.11.2009. Tradio toimii pilottina pitkäaikaisemman nettiradiotoiminnan mahdolliselle käynnistämiselle. Radion tekninen toteutus tapahtuu yhteistyössä Laajasalon opiston radiotyön linjan kanssa. Opistolta tulee myös toimittajaharjoittelijoita ohjelmien tekoon.

Mediamonitori – Laajasalon opisto, Kansanmusiikki.fi