Radio Suomi vahvistuu Hämeessä ja Lappeenrannassa

kirjoittanut

kategoriassa

YLE Radio Suomi -logoYLE Radio Suomi avaa uudet täytelähettimet Hämeenlinnassa ja Lappeenrannassa. Radio Suomi ja sen maakuntaohjelmia välittävä Etelä-Karjalan Radio ovat aloittaneet lähetykset Ylen ohjelmia välittävän verkko-operaattori Digitan uudella asemalla Lappeenrannan Mustolassa. Täytelähettimellä parannetaan kuuluvuutta Lappeenrannan keskustassa. Lähetin toimii taajuudella 89,1 MHz 200 watin teholla.

Samalla uudelle asemalle siirtyvät Lappeenrannan vanhalta Loirintien radioasemalta Radio SuomiPoP (94,8 MHz, 200 W) ja Iskelmä Lappeenranta (93,5 MHz, 1 kW).

Radio Suomen ja Radio Hämeen kuuluvuutta parantava täytelähetin aloittaa Hämeenlinna Lammilla torstaina 27. elokuuta. Lammin uuden aseman lähetyspaikka tulee olemaan tien numero 53 pohjoispuolella lähellä valtatie 12:n risteystä.

Uuden lähettimen parhaaksi kuuluvuusalueeksi on tähdätty Lammin ja Tuuloksen keskustojen alueita. Lähetys kuuluu vielä jopa 20 kilometrin päässä. Lähetin toimii taajuudella 107,1 MHz 200 watin tehoisena.

Mediamonitori