Radio Aalto vaihtaa rockiin ja poppiin

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Aalto -logoRadio Aalto uudistuu ja muuttaa musiikkilinjaansa maanantaina 24. elokuuta. Jatkossa Radio Aalto soittaa rockia ja tyylikästä pop-musiikkia. Radio Aalto tulee jatkossa myös panostamaan erityisesti laadukkaaseen ohjelmasisältöön ja kanavan aamushowhun. Radio Aallossa kuulijoita viihdyttävät Olga K, Lotta Backlund, Jone Nikula, Anna Perho, Hanna Jensen, Mikko Silvennoinen, Jani Juntunen, Harri Moisio, Sami Kuronen ja monet muut suosikit.

Uudistuksen myötä Radio Aalto pystyy aiempaa paremmin täyttämämään kohderyhmänsä tarpeita. Musiikkilinja muuttuu vauhdikkaammaksi ja rohkeammaksi.

– Hittipoppis-osasto jätetään väliin, samoin kuin liian rankka rock-musiikki. Noiden raja-aitojen väliin jää 90 prosenttia musiikista, josta pääsemme valitsemaan ne parhaat biisit, joita kanavalta kuullaan, toteaa Nelonen Median radioiden ohjelmapäälliköksi nimitetty Sami Tenkanen.

Kanavalla kuullaan muun muassa Egotrippia, Alanis Morissettea, Jonna Tervomaata, Robbie Williamsia, PMMP:tä, Bon Jovia sekä Lauri Tähkä ja Elonkerjuu -yhtyettä.

Myös Aallon aamu muuttuu ja äänessä ovat arkiaamuisin kello 6-10 Olga K sekä Harri Moisio.

– Olga K ja Harri Moisio on kaksikko, joka pystyy toteuttamaan jokaisen radiokanavan toiveen. Rohkeaa, ajattelevaa ja samalla hauskaa aamushowta ei voi tehdä ilman oikeanlaisia tekijöitä. Meillä on nyt sellaiset ja olemme syystäkin ylpeitä, hehkuttaa ohjelmapäällikkö Tenkanen.

Joka-aamuisena elementtinä mukana ovat myös radiokolumnistit. Vuorollaan äänessä ovat Anna Perho, Hanna Jensen, Lotta Backlund, Jone Nikula ja Mikko Silvennoinen. Kolumnistit tuovat kanavalle raikkaita ja rohkeitakin ajatuksia, käynnistävät keskusteluja ja kommentoivat ajankohtaisia asioita.

Lauantaisin kello 12 kanavalla on luvassa Viikon Vieras -osio, jossa Olga K saa kokonaisen tunnin verran yhteistä aikaa viikon vieraan kanssa. Ensimmäinen Radio Aallon Viikon Vieras lauantaina 29.8. on Anni Sinnemäki, jonka kanssa Olga istuu juttelemaan muun muassa Annin teiniäitiydestä, ajasta Ultra Bran sanoittajana ja nykyisestä elämästä ministerinä. Muita syksyn vieraita ovat muun muassa Olli Lindholm sekä Lauri Tähkä.

Mediamonitori