SWR Mediamonitori 08/2009

kirjoittanut

kategoriassa
SWR-logo

Elokuun SWR Mediamonitori kuultiin poikkeuksellisesti kuukauden ensimmäisen lauantain sijaan vasta kuukauden toisena lauantaina. SWR siirsi elokuun lähetyksensä, jotta se pääsi tekemään suoraa lähetystä SDXL:n kesäkokouksesta, joka järjestettiin viikonloppuna Turussa. Uutislähetyksen aiheena mm. Viasat Hockeyn rantauminen Suomeen sekä taajuuksien huutokaupan kokeilu.

Uutislähetyksen aiheet 8.8.2009:
– Ranuan opistoradiosta ohjelmaa heinä-syyskuussa
– Viasat Hockey aloittaa Suomessa
– Spin FM:lle uusi radiolupa
– Uudet HDTV-vastaanottimet myyntiin jo tänä vuonna
– Taajuuksien huutokauppa kokeiluun Suomessa

Jälkikuuntelu:

Omalla soittimella: Lataa (mp3: 64 kbps, mono, 5:16, 2,41 Mt)

Elokuun SWR Mediamonitori kuullaan viikon 33 aikana kolmesti Radio Kankaanpään taajuudelta 101,7 MHz sekä nettiradiosta. Lähetysajat alustavasti ti 11.8. klo 16:45, ke 12.8. klo 09:00 ja la 15.8. klo 13:15.