TV-toimiluvat Family Channelille ja Sanomalle

kirjoittanut

kategoriassa

Valtioneuvosto-logoValtioneuvosto päätti tänään torstaina yleisistunnossaan antaa E-kanavanipun uudet ohjelmistoluvat Family Channel Oy:lle ja Sanoma Television Oy:lle. Family Channel on aiemmin lähettänyt koelähetyksiä STV Suomi ja SuomiTV -nimillä. Sanoma puolestaan tuo Livin antenniverkkoon.

Family Channel aikoo toimiluvallaan jatkaa SuomiTV:n toimintaa. Kanavan ohjelmistoon kuuluu uutis- ja ajankohtaisohjelmia, lasten- ja nuortenohjelmia sekä ulkomaisia ja kotimaisia viihdeohjelmia.

Sanoma Television sai toimiluvan Liv-lifestylekanavalleen, joka on näkynyt jo helmikuusta alkaen satelliitin ja kaapeliverkkojen kautta. Kanava on erityisesti naisille suunnattu. Sen pääteemat ovat perhe ja ihmissuhteet, koti ja keittiö sekä kauneus, tyyli ja terveys. Liv on lähettänyt myös antenniverkossa JIM:n toimiluvalla muutaman tunnin arkisin päivällä

C More Groupilta jääkiekon SM-liigan lähetysoikeudet hankkineen Parsifal Sportin URHOtv jäi ilman toimilupaa. Toimilupia haki yhteensä yhdeksän eri tahoa.

Mediamonitori – VN