Hengellistä sanomaa lyhytaikaisista paikallisradioista

kirjoittanut

kategoriassa

Kesän hengellisistä tilaisuuksista lähettävät radiot ovat vähitellen aloittamassa lähetyksiä. Kesä-heinäkuussa äänessä on muutama vuosittain lähettävä, eri hengellisiä suuntauksia edustava asema. Pääkaupunkiseudulla ja Tampereella pidettävien Jehovan todistajien piirikonventtien tilaisuuksissa toimii oma radiotaajuus 19.-21. ja 26.-28.6.2009. Tampereella taajuus on 103,1 MHz ja Helsingissä 105,5 MHz.

Vanhoillislestadiolainen herätysliike toimii kesätapahtumissaan myös radioaalloilla muun muassa Reisjärvellä heinäkuun toisena viikonloppuna taajuudella 92,9 MHz. Jämsässä heinäkuun puolivälissä taajuutena on 105,3 MHz. Heinäkuussa seuraohjelmaa lähetetään myös Ranualta, jossa lähetykset kuuluvat Opistoradion taajuudella 94,8 MHz.

Ruotsinkielinen Laestadianernas Fridsföreningars Förbund LFF lähettää ohjelmia Keski-Pohjanmaan alueen hengellisistä kesätapahtumista. Radio LFF toimii taajuudella 98,0 MHz.

Mediamonitori