SWR Mediamonitori: Kyrösradion tavoitteena pysyvä toimilupa

kirjoittanut

kategoriassa

SWR-logoHämeenkyrön Kyröskoskelta operoiva Kyrösradio testailee kuuluvuutta ja totuttaa alueen radioaktiivit ohjelmantekoon koko kesän ajan. Radio kuuluu taajuudella 100,5 MHz 50 watin teknisellä radioluvalla ainakin elokuun loppuun asti. Uusi lupapaperi on jo vetämässä Viestintävirastossa. Kyrösradio katsoo jo kauemmas tulevaisuuteen.

Kyrösradio on kansalaismedia ja ei-kaupallinen lähiradio, jonka tarkoitus on suoda kuuluvuusalueen kunnille, yhdistyksille, yhteisöille ja asukkaille vapaa mahdollisuus toteuttaa itseään radiossa. Kesällä 2009 asema palvelee kuuntelijoita raportoimalla kuuluvuusalueen kesätapahtumista. Ensimmäinen suora ulkolähetys on tarkoitus toteuttaa huomenna lauantaina Ikaalisista, jossa Lada-kerho kokoontuu.

Tästä ja muista Kyrösradion suunnitelmista kerrotaan lauantaina 6. kesäkuuta SWR Mediamonitorissa Scandinavian Weekend Radiossa. Lähetys kuuluu lyhytaalloilla ja keskiaaltotaajuudella 1602 kHz kello 12 ja 14. ohjelma on kuunneltavissa Mediamonitorin sivuilla ensi viikosta alkaen.

Mediamonitori