Jungle ja dubstep valtaavat Zoomin aallot lauantaina

kirjoittanut

kategoriassa

Turkulainen kaupunkiradio Zoom FM tarjoaa elektronisen musiikin ystäville kolmen tunnin dj-setin lauantaina kello 16 alkaen. Zoomin taajuudella 93,4 MHz kuullaan ensin puolitoista tuntia junglea ja sen perään dubstepia. Mikäli sää on suosiollinen, aikoo drum and bass -tapahtumia Turun seudulla järjestävä Åbojungle pitää Puskaradio-tapahtuman Turun Puolalanpuistossa.

Zoom FM:llä lauantaisin kuultavassa Liukkosen valinta -ohjelmassa on vieraana kolme Åbojunglen dj:tä, jotka soittavat elektronista musiikkia suorassa lähetyksessä. Piisejä kuullaan 2-3 kappaleen setteinä peräkkäin miksattuina. Välissä kuullaan juontoja sekä tarinaa soitettavista kappaleista.

– Puolalanpuistossa iltaa viettävät musiikin ystävät virittävät omat radionsa Zoomin taajuudelle, joka tarjoaa bilekansalle tanssimusiikkia. Tapahtuman tarkoituksena on kerätä junglen ja dubstepin ystävät yhteen, kertoo Ville Santalahti Åbojunglesta.

Suosiota kasvattava jungle ja dubstep saavat Suomessa varsin vähän radioaikaa. Pääkaupunkiseudulla toimivan Bassoradion lisäksi musiikkigenreä voi kuitenkin bongata nettiradioista ja joidenkin radioiden erikoisohjelmista.

Mediamonitori