Namika Lahden finaalipelit suorana Radio Voimalta

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Voima -logoLahtelainen Radio Voima selostaa Korisliigan loput finaalipelit suorana. Namika Lahti taistelee Joensuun Katajaa vastaan liigan voitosta. Ensimmäinen selostus kuullaan torstai-illan kotipelistä Isku Areenalta, joka tunnetaan paremmin jääkiekkojoukkue Pelicansin kotihallina.

Finaalipelit jatkuvat lauantai-iltapäivänä Joensuussa, jolloin Namikalla voi olla jo mahdollisuus katkaista sarja. Tarvittaessa pelataan vielä Lahdessa sunnuntaina 17. ja Joensuussa torstaina 21. toukokuuta.

Pelitunnelmat radion kautta välittää selostaja Tuomo Keskiväli ja kommentaattorina toimii tällä kaudella KTP:ssä pelannut lahtelainen Ville Mäkäläinen. Voiman koripallolähetykset alkavat aina puoli tuntia ennen otteluiden alkua.

Mediamonitori – ESS