Kiinalaisen kulttuurin erikoiskanava keskiaalloille

kirjoittanut

kategoriassa

Radio86 on aloittanut kiinalaiseen kulttuuriin keskittyvän radiokanavan lähetykset, jotka kuuluvat keskiaaltotaajuudella 963 kHz. Ohjelmaa lähetetään päivittäin aamulla kello 5.00-9.00 sekä illalla 18.00-01.00 välisenä aikana. Lähetykset tapahtuvat Digita Oy:n Porin keskiaaltoasemalta. Ohjelmaa kanavalle tuottaa tamperelainen Radio86.

Ohjelmat käsittelevät Kiinaa ja sen kulttuuria, ja ne toimitetaan useilla eurooppalaisilla kielillä. Sisältöä kanavalle saadaan myös China Radio Internationalilta Kiinasta.

– Radio86:n tavoitteena on tarjota Pohjoismaiden ja Baltian alueelle monipuolisesti tietoa Kiinasta ja sen kulttuurista. Olemme sitoutuneet tähän tehtävään pitkäksi ajaksi, FutuVision Media Oy:n toimitusjohtaja Zhao Yinong kertoo.

Digita on tyytyväinen pitkäaikaiseen sopimukseen. Uuden radiokanavan ansiosta keskiaaltoradiolähetykset alkavat jälleen Suomessa.

– Olemme Digitassa iloisia yhteistyöstä FutuVision Median kanssa. Yhteistyön toteuttamisessa olemme hyödyntäneet omistajamme TDF-konsernin asiantuntemusta ja erityisosaamista, kuten esimerkiksi satelliittilähetyspalveluja, Digita Oy:n radiopalveluiden kehityspäällikkö Jari Pasuri kertoo.

Mediamonitori