CANAL+:n näkyvyysalue pieneni

kirjoittanut

kategoriassa

Canal+-logoMaksu-tv-kanava CANAL+ on lopettanut lähetykset Kolin, Mikkelin, Vuokatin ja Haapaveden näkyvyysalueilla. Antennivälitteiset CANAL+ Total -kanavapaketin lähetykset loppuivat maaliskuun lopussa. Kanava lakkautti lähetykset taloudellisista syistä. Kanavapaketin tilaajamäärät olivat tavoitteisiin nähden liian pienet neljän tv-lähetysaseman näkyvyysalueella, CANAL+:lta kerrotaan.

Viestintäpäällikkö Petra Olamo kertoo, että CANAL+:n ohjelmistoa välittävä maksu-tv-operaattori Canal Digital on tarjonnut asiakkailleen mahdollisuuden siirtyä satelliittiasiakkaiksi.

– Antenivälitteisten lähetysten loppumisesta mainituilla näkyvyysalueilla ilmoitettiin asiakkaille kuukausi etukäteen. Kaikkiin asiakkaisiin oltiin yhteydessä ja heille tarjottiin laajempaa kanavapakettia, kuin antennivälitteisesti pystyimme tarjoamaan. Muutoksesta ei koitunut kuluja asiakkaille, sillä Canal Digital suorittaa satelliittilaitteiden asennuksen veloituksetta, Olamo kertoo. Satelliittivastaanottoon siirtyville asiakkaille tarjotaan lisäksi kanavapakettia puoleksi vuodeksi veloituksetta.

CANAL+ näkyy maanpäällisessä digiverkossa osavaltakunnallisesti kanavanipussa C. Total-paketissa ovat CANAL+ First, CANAL+ Hits, CANAL+ Sport 1 ja CANAL+ Sport 2 sekä bonuksena Canal 69 -kanava. Lisäksi CANAL+ on satellitti- ja kaapelijakelussa, joissa kanavatarjonta on antenniverkkoa laajempi.

Olamo vakuuttaa, että CANAL+:n suunnitelmissa ei ole lähitulevaisuudessa vähentää kanavatarjontaa jäljelle jääneillä lähetinasemilla.

Mediamonitori