Club FM lopetti

kirjoittanut

kategoriassa

Club FM -logo4Radio Oy on lakkauttanut klubimusiikkikanava Club FM:n. Useilla tilapäisluvilla Helsingissä toiminut asema lähetti myös netin kautta. 4Radio Oy:n toimitusjohtaja Timo Tontti kertoo, että yhtiön kanavia ovat osavaltakunnallisen Classic Radion lisäksi lapsille suunnattu Nappularadio ja R&B:tä, hiphopia sekä klubimusiikkia soittava Spiidi FM.

Spiidi FM lähettää Helsingissä taajuudella 107,6 MHz. Asemalla on Tontin mukaan tekninen toimilupa, joka on voimassa kolme kuukautta kerrallaan. Tekninen toimilupa sallii enintään 50 watin lähetintehon käyttämisen.

4Radio Oy ilmoittaa kotisivuillaan yhdeksi kanavakseen nuorille aikuisille ja varttuneille suunnatun romanttisen musiikin ja kulttuurin erikoisradio Romantik FM:n. Asema ei ole toistaiseksi lähettänyt ohjelmaa.

Mediamonitori