Radio Iistsaidin aika koittaa maanantaina

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Iistsaid -logoLaajasalon opiston radiotyön linjan lopputyö Radio Iistsaid käynnistää kevään lähetykset maanantaina kello 8. Lähetykset kuuluvat pääkaupunkiseudulla taajuudella 102,4 MHz ja netissä 30. huhtikuuta asti. Ohjelmaa tekee kaksikymmentä uutta radioääntä. Juonnettua lähetystä on arkisin aamukahdeksesta puolilleöin.

Tuore tuotantotiimi tuo eetteriin ajankohtaisia asioita uusilla näkökulmilla paloiteltuina. Kulttuurilla on kuuluva osa kanavalla. Tänä vuonna tehdään yhteistyötä erityisesti pääkaupunkiseudun harrastajateattereiden kanssa. Näyttelijät ja ohjaajat kertovat työstään ja produktioistaan. Osa ohjelmista tuotetaan yhteistyössä Helsingin Kaupunginkirjaston kanssa. Koko päivän soi uutta suomalaista musiikkia eli heviä, poppia, rockia ja räppiä.

Iistsaidin aamushow´n juontajat nostavat esiin päivän puheenaiheet, ja studiossa ovat mukana mielenkiintoisimmat vieraat. Huumorista vastaavat Karppi ja Rusanen.

Keskusteluohjelma Asian vierestä pureutuu kaavoihin kangistumatta tunteita herättäviin aiheisiin. Päivässä kuullaan pakinoita ja Kevätsiivous-ohjelmasarjassa puretaan Intian rinkka ja heitetään ikiteekkareita pois Otaniemestä. Lifestyle paljastaa ihmisten intohimot.

Iistsaidin iltapäiväkerho tarjoaa kulttuuria, viihdettä ja virikkeitä. Eka kerta -ohjelmassa käydään vaihtuvan kerhoisännän tai –emännän seurassa leipäjonossa ja järjestyksenvalvojakurssilla. Dokumenteissa tutustutaan syvemmin ainutlaatuisiin persooniin. Kirjastossakin pistäydytään päivittäin.

Iistsaidin illat arkisin kello 18 – 24 tarjoavat ysärihittejä, tanssimusiikkia, arkiston helmiä, metallia sekä vuoden 2009 euroviisuja. Loppuillasta omistetaan tunti kotimaiselle artistille.

Mediamonitori