Pepsi Max Chart NRJ:n lauantai-iltaan

kirjoittanut

kategoriassa

Radio NRJ -logoRadio NRJ:n lauantai-illan ohjelmisto täydentyi tänään uudella Pepsi Max Chart -ohjelmalla, joka käynnistää bileillan elektronisella tanssimusiikilla ja kilpailuilla. Ohjelman juontaja Tomi Dostinov eli DJ Dosse kertoo tuoreimmat klubimaailman uutiset ja menovinkit sekä haastattelee genren artisteja. Ohjelman loppupuolella listataan varsinainen Pepsi Max Chart, joka koostuu Top 3:sta sekä listahaastajista, jotka tavoittelevat pääsyä varsinaiselle listalle.

Pepsi Max Chart Top 3:n sijoituksiin kuuntelijat voivat vaikuttaa Pepsin verkkosivuilla. Ohjelmassa käydään läpi oman listan lisäksi skandinaavian kolme tanssituinta kappaletta. Pepsin sivuilla voi osallistua K-System Remix -kilpailuun, jossa miksataan Kimmo ”K-System” Kauppisen Supadupasound-kappale uuteen uskoon. Paras remix päätyy K-Systemin Supadupasound 2009 -sinkulle, ja kilpailutöitä kuullaan NRJ:n lähetyksessä.

Pepsi Max Chart on uusi versio NRJ:llä 2000-luvun alussa lähetetystä Pepsi Chartista, joka listasi lauantain keskipäivässä Britannian myydyimmät ja eniten radiossa soineet kappaleet. Brittien Pepsi Chart Show -listaohjelma nähtiin tuolloin kotimaisilla televisiokanavillakin.

Pepsi Max Chart kuullaan osana lauantai-illan NRJ Party Planet -kokonaisuutta kello 18-20. Party Planet jatkuu kello 20-22 listaamalla Suomen 40 tanssituinta kappaletta Finnish Dance Chartissa. Ilta huipentuu kello 22-24 lähetettävään NRJ @ The Club DJ-miksaukseen, josta vastaa viikoittain joku Suomen tai maailman parhaista tiskijukista. NRJ:n viikonloppuihin rantautuivat tällä viikolla lisäksi juonnetut iltapäivät, joista vastaa Jussi Ridanpää yhdessä Elina Otsalan kanssa.

Mediamonitori