Juontajamuutoksia The Voicella ja Iskelmällä

kirjoittanut

kategoriassa

SBS Finland -logoThe Voicella radiossa ja televisiossa Suomen Virallista Latauslistaa juontanut Susanna Laine siirtyy maanantaina 9. helmikuuta Iskelmän keskipäiväjuontajaksi. Laine korvaa tehtävässä äitiyslomalle jäävän Satu Järvisen. Latauslistan uutena juontajana aloitti Kristiina Komulainen, joka on toiminut aiemmin ohjelman tuottajana.

– Kivaa päästä tekemään sekä radiota että televisiota. Tässä ohjelmassa voin yhdistää molemmat intohimoni. Latauslista ei ole myöskään pelkkä listaohjelma, vaan mukana on aina esimerkiksi ajankohtainen vieras ja paljon muuta viihdettä. Roolini, juontaja-tuottaja, on sellainen, että jos epäonnistun voin syyttää vain itseäni, Kristiina Komulainen toteaa uudesta työstään.

Susanna Laine tunnetaan Miss Suomen perintöprinsessana vuodelta 2005 ja hän juonsi syksyllä 2007 Nelosen Talent-kilpailun. Kristiina Komulainen tuli tunnetuksi muutamia vuosia sitten Radio NRJ:n Tenkasen aamushow -ohjelmasta. Tällä hetkellä Komulainen juontaa The Voicen Latauslistan lisäksi Nelosen kuorosotaa.

The Voice Radiossa on kuultu tällä viikolla enemmänkin uusia ääniä. Jyrki Hakanen siirtyi The Voicen arki-iltoihin Radio SUN:lta ja viikonlopuissa kuullaan aiemmin YleX:llä juontanutta Sini Virtasta. The Voice ja Iskelmä kuuluvat SBS Finlandiin, joka on osa ProSiebenSat1.Media AG -konsernia, jolla on TV- ja radiotoimintaa 12 Euroopan maassa.

Mediamonitori