SuomiPOP Rukalle ja Leville

kirjoittanut

kategoriassa

SuomiPOP-logoKotimaiseen pop- ja rock-musiikkiin keskittynyt Radio SuomiPOP kuuluu hiihtosesongin ajan Rukan ja Levin alueilla. Tilapäisen toimiluvan ansiosta kanava tavoittaa kuusamolaiset ja kittiläläiset kuuntelijat sekä alueilla oleilevat matkailijat. Rukalla SuomiPOP lähettää taajuudella 103,2 MHz ja Levillä 105,0 MHz. Kanavan pohjoisin lähetin sijaitsee normaalisti Rovaniemellä.

– Haluamme palvella hiihtokeskuksessa lomailevia, töissä käyviä ja niissä asuvia tuomalla SuomiPOPin hiihtokeskuksiin. Alkuvaiheessa toimimme hiihtosesongin ajan, myöhemmin mahdollisesti jopa ympärivuotisesti. Teemme suomalaista radiohistoriaa tuomalla kanavamme tunturialueille sekä laajentamalla alueen radiokanavavalikoimaa, kertoo Metroradio Finland Oy:n toimitusjohtaja Pekka Hurme.

SuomiPOP odottaa kuuntelijamääriensä nousevan jopa kymmenillä tuhansilla kuulijoilla Levin ja Rukan lähettimien aloitettua. Kanavan ohjelmatarjonta sisältää juonnettuja lähetyksiä, uutisia, ajankohtaista asiaa, viihdettä, tähtihaastatteluja ja erilaisia teemaviikonloppuja.

– Aloite kanavan kuuluvuusalueen laajenemiseen erikoisluvalla rinnealueille lähti kuulijoiltamme. SuomiPOP:ia halutaan kuunnella hiihtokeskuksissa ja hiihtokeskusten lähialueilla. Olemme todella iloisia, että SuomiPOP kuuluu nyt myös Lapissa ja Kuusamon lähialueilla, iloitsee Metroradion ohjelmajohtaja Juha Kakkuri.

Mediamonitori – RadioMedia