MTV3 AVA kevään ajaksi antenniverkkoon

kirjoittanut

kategoriassa

MTV3 AVA -logoNaisille suunnattu televisiokanava MTV3 AVA alkaa näkyä tilapäisesti kaapelin ja satelliitin lisäksi myös antennijakelun kautta. Lähetykset alkavat 30. tammikuuta tarkoitusta varten hankitun lyhytaikaisen toimiluvan turvin. Kanava on maksullinen ja sen jakelun hoitaa PlusTV. AVA:a ei kuitenkaan tarvitse tilata erikseen, vaan se sisältyy kaikkiin nykyisiin PlusTV-tilauksiin lisäetuna. Lähetysjakson tarkoituksena on antaa antennitalouksille mahdollisuus tutustua kanavaan.

– MTV3:n ”enemmän kotimaista kuin koskaan” näkyy myös AVA:n ohjelmistossa, jossa nähdään keväällä kaksi uutta kotimaista ohjelmatuotantoa, Laura Malmivaaran juontama leikkimielinen ohjelma Peili ja Hanna Partasen hyvinvointiohjelma Synnittömän hyvää. Lisäksi sisustusohjelma Kolme toivomusta jatkuu Salla Kauniston luotsaamana, MTV Oy:n Internet ja Kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Jorma Härkönen kertoo.

MTV3 AVA:n ohjelmisto koostuu naisille suunnatuista lifestyle-ohjelmista, draamasta sekä viihteestä. Antenniverkossa kanava näkyy kevään ajan päivittäin kello 16.30-22.30. Toimilupa on voimassa 26. huhtikuuta asti.

Mediamonitori