Kanavanumerointi muuttuu Welhon verkossa

kirjoittanut

kategoriassa

Welho -logoKaapelitelevisio-operaattori Welho ryhmittelee kanavansa katsojan kannalta loogisempaan järjestykseen maanantaina 2. helmikuuta kello 10. Kotimaisten maksuttomien peruskanavien muutos noudattaa maanpäällisessä antenniverkossa samaan aikaan tehtävää kanavajärjestelyä. Samassa yhteydessä Welho siirtää myös useimmat maksu-tv-kanavansa kanavapakettien mukaiseen järjestykseen.

YLE Teema ja Urheilukanava vaihtavat paikkaa keskenään. YLE Teeman uusi kanavapaikka on 7 ja Urheilukanavan 9. Lisäksi maksuttomista kanavista kotimaiset TV7 ja DINA sekä ulkomaiset MTV, BBC World, France 24, TV5MONDE ja Deutsche Welle siirtyvät ylemmäksi kanavalistalla. Muut listan alkupään peruskanavat pysyvät tutuilla paikoillaan. Kanavapaikalla 8 aloittaa ystävänpäivänä 14. helmikuuta Nelosen uusi lifestyle-kanava Liv.

– Tarkoituksena on muokata kanavalistasta selkeämpi ja helppokäyttöisempi. Päädyimme pääosin kanavapakettien mukaiseen järjestykseen, koska näin tilaaja löytää haluamansa kanavat nopeammin ja helpommin. Tätä ovat asiakkaamme toivoneet, kertoo Welhon liiketoimintajohtaja Johan Flykt.

Welhon maksu-tv-kanavat löytyvät 2.2. alkaen kanavapaikalta 100 ylöspäin. Uusi ryhmittely ja uudet kanavanumerot löytyvät osoitteesta www.welho.fi/kanavat. Elleivät kanavat löydy muutoksen jälkeen automaattisesti uusilta paikoiltaan, digivastaanottimessa on tehtävä kanavahaku tai tehdasasetusten palautus.

Welho avaa kaikki maksu-tv-kanavat ilmaiskatseluun kahden päivän ajaksi 2. helmikuuta kello 10 alkaen.

Mediamonitori – Welho