Stillerin Pressiklubi valtaa Kakkosen perjantai-illan

kirjoittanut

kategoriassa

YLE -logoViisitoista vuotta sitten suuren kohun saattelemana Ylen Radiomafian jättänyt juontaja Ruben Stiller tekee paluun Yleisradion ohjelmistoon. Stiller alkaa juontaa Pressiklubia TV2:ssa. Mediakeskustelun uranuurtaja Pressiklubi ilmestyy ruutuun ensimmäisen kerran perjantaina 16. tammikuuta kello 19.20.

Pressiklubi perkaa viikon lööpit ja skuupit perjantaisin oitis TV2:n pääuutisten jälkeen. 40 minuutin kiihkeä keskustelu tuo ruutuun jälleen journalistikunnan terävimmän kärjen. Mukana ovat sanavalmiit Saska Saarikoski, Anna-Stina Nykänen, Matti Apunen ja Reijo Ruokanen. Lisäksi tammikuussa julkistetaan kuusi uutta nimeä.

Toimituksessa häärii lisäksi kaksi koeteltua monialatalenttia, Riku Siivonen ja Reetta Nousiainen. Pressiklubin kvartetti lupaa julkaista joka arkipäivä valtakunnan kärkevimmän mediablogin osoitteessa yle.fi/pressiklubi sekä A-Tuubin sivuilla.

Katsojia houkutellaan edelleen ilmiantamaan viikon median ylilyönnit suositussa Ihanko totta -osiossa.

Mediamonitori – YLE TV2