Tulevat media-assistentit radioaalloilla Ylivieskassa

kirjoittanut

kategoriassa

Media-alan opiskelijoiden tuottama kaupallinen Make@Radio kuuluu jälleen Ylivieskan seudulla taajuudella 105,4 MHz. Lähetyksiä on tällä kertaa joulukuun alusta helmikuun loppupuolelle. Ohjelmista ja kanavalla pyörivistä mainoksista vastaavat Ylivieskan Ammattiopiston Mea07:n opiskelijat yhteistyössä opettajien kanssa. Radio on äänituotannon työssäoppimispaikka.

Make@Radio toimii kaupallisena, jotta opiskelijat saisivat kokemusta radiomainosten tuottamisesta ja markkinoinnista. Kanavan ohjelmistoa työstää 17 tekijää, joiden tuotoksiin lukeutuvat monenkirjavat ohjelmat heviohjelma Raastimesta aina klassista hiphopia käsittelevään Strictly Tha West Sideen sekä lastenmielisille aikuisille tarkoitettu Hupinallen seikkailut ja vähäpätöisempiä junttiuutisia käsittelevä Pottu-uutiset.

Radion ydinkuuluvuusalue kattaa Ylivieskan ympäristössä Nivalan, Haapajärven ja Kalajoen. Aseman lähetin on Ylivieskan Koskipuhdossa paikallisen puhelinyhtiön mastossa.

Mediamonitori