JouluRauma soi joulun tosiystävien iloksi

kirjoittanut

kategoriassa

Raumalainen Radio Ramona on saanut väliaikaisen toimiluvan erilliselle JouluRauma-kanavalle, joka soittaa pelkästään joulumusiikkia marraskuun lopulta tapaninpäivään asti Rauman talousalueella. Kanavalla kuullaan myös jouluisia ohjelmaosuuksia, muun muassa runotuokioita. Kanavan taajuus on 97,3 MHz ja kaapelitelevisioverkossa 107,8 MHz.

– Lähdimme hakemaan lupaa JouluRaumalle, koska halusimme vastata paikalliseen kysyntään. Meiltä kysyttiin jo viime vuonna, mikseivät radiot soita enemmän ja jo aikaisemmin joulumusiikkia. Nyt soi, iloitsee ohjelmapäällikkö Elina Helkelä.

JouluRauman musiikki koostuu joulun tutuista klassikoista. Kanavan musiikkipäällikkö Erkki Koistinen kertoo, että laajasta musiikkikattauksesta löytyy niin Bing Crosbyn White Christmas kuin Katri Helenan Joulumaakin.

Ramonan myyntipäällikkö Simo Heino, joka vastaa myös JouluRauman myynnistä, toteaa että kanava tarjoaa uudenlaisen mielenkiintoisen, jouluun keskittyvän markkinointimahdollisuuden.

– Joulu on tunnelmaltaan ainutlaatuinen ja positiivinen. Tällaisen sataprosenttisesti jouluun keskittyvän kanavan kautta voimme luoda mukavaa tunnelmaa jopa lumettomaan jouluun. Tämän lisäksi joulu on kaupallisesti hyvin merkittävä ajanjakso kaupan alalle, ja me haluamme tarjota mainosvälineen, joka tavoittaa joulun tosiystävät positiivisella tavalla, kertoo Heino.

Joulun erikoiskanavasta on tarkoitus tehdä jokavuotinen palvelu Rauman talousalueella asuville kuuntelijoille. Lähetykset kanava aloittaa tänä vuonna 29.11. kello 00.00 ja jatkaa tapaninpäivän iltaan asti.

Hukala.net